
Entsaladak aspaldi utzi zion udako plater izateari, eta, orain, urte guztian gehien jaten denetakoa da.
Entsaladak dibertigarriak eta oso goxoak dira, baina ez hori bakarrik, osotasun erakargarria bihurtzen da entsalada: zapore atsegina eta kolore eta testura deigarriak izaten ditu, jateko gogoa ematen duten horietakoak.
Nolakoa da zure gustukoa? Errezeta bidali.
Kaixo Txaro!!!
ErantzunEzabatuNik entsaladak gustoko ditut. Asko gustatzen zaizkit eta!!
entsalada gozo bat egiteko:
osagaiak: entsalada berdea, azenarioak, tomateak,olibak eta nahi duzuten guztia.
Prozedura: Lehenik, entsalada pusketan moztu eta ondo garbitu.
Ondoren, osagai guzti guztiak ontzi batean jarri eta dena ondo nahastu. Azkenik, olioa ,ozpina eta gatza bota eta nahastu.
ON EGIN!!!!!!!
Flavia
Kaixo Txaro:
ErantzunEzabatuOso polita da dena
Alba
Kaixo Charo:
ErantzunEzabatunik bi entsalada ditut gustuko:
fruta entsalada eta entsaladila errusiarra.
fruta entsalada egiteko osagai hauek behar dira:
nahi dituzun frutak.
Horrela egin behar da:
Lehenengo fruta guztiak moztu behar dira,eta gero den-denak ontzi batean nahastu behar dira.
Horrela gure entsalada prest dago.
ON EGIN!!!
Horain entsaladila errusiarra nola egiten den esango dizuet:
Osagaiak:
Mayonesa , patatak , arrautzak , azeitunak , ilarrak eta piper gorriak.
Horrela egiten da:
Lehenik patatak eta arrautzak egosi behar dira.
Gero ilarrak , azeitunak eta piper gorriak ontzi batean bota behar dira.
Ondoren patatak eta arrautzak moztu behar dira eta ontzian bota behar dira.
Azkenik mayonesa ontzian bota eta den-dena nahastu behar da.
Horrela egiten da entsaladila errusiarra.
ON EGIN!!!
Izaro